Adatvédelem, Feltételek

Szabályok

Adatvédelem

A regisztráció a Facebook Inc. által a felhasználóról tárolt információk alapján történik. Az átvett adatokat (név, userID, profilkép ) nem továbbítjuk, egyéb célra nem használjuk fel.

A BMEme olvasása közben rólad és számítógépedről bizonyos információk (IP cím, böngésző/operációs rendszer típusa) statisztikai jelleggel rögzülnek adatbázisunkban. Szervereink továbbá cookie-kat helyezhetnek el a számítógépeden, ezek azonban önmagukban nem tartalmaznak személyes azonosításra alkalmas információkat.

Felhasználási feltételek

A BMEme alapítóinak célja egy kulturált és színvonalas szórakoztató portál létrehozása volt elsősorban a BME, másodsorban pedig az összes magyarországi egyetem hallgatói számára. Ennek megfelelően a BMEme látogatóira és felhasználóira a következő szabályok vonatkoznak:

Regisztráció A BMEme-re regisztrálhat bármilyen természetes magánszemély, aki rendelkezik érvényes és aktív Facebook-profillal. A hamis adatokkal történő regisztráció mind a Facebook, mind a BMEme szabályait sérti, ezért az ilyen felhasználókat bármikor kizárhatjuk a portálról.

Feltöltés A regisztráció nélküli feltöltő “Unknown”, a regisztrált, de névtelen feltöltő "Anonymus" néven jelenik meg. A feltöltött postok előzetes moderáció után jelennek meg a várólistán. Nem kerülnek ki olyan postok, melyek
- durván szexuális tartalmúak,
- obszcén, trágár, vagy rasszista kifejezéseket tartalmaznak,
- a BME, vagy más egyetemek karait, illetve azok hallgatóit sértik, provokálják.

Pontozás A postok szűrése közösségileg történik: a főoldalra kerülés küszöbe 30 pont, -30 pont elérése, vagy a várólistán eltöltött 7 nap után a post a süllyesztőbe kerül. Utólag, külön kérésre töröljük azokat a postokat, melyek
- az eredeti készítő tudta nélkül, annak szerzői jogait sértve kerültek fel,
- a bejelentő személyiségi és/vagy jó hírnévhez fűződő jogait sértik.

Kommentelés Bár a portálon történő kommentelés nincs külön BMEme regisztrációhoz kötve, a kommentfelület használatára a fenti szabályok vonatkoznak: a tartalmilag kifogásolható kommenteket töröljük, a hamis profilokat pedig bármilyen indoklás és vita nélkül kizárhatjuk.

Jogi nyilatkozat

A BMEme fejlesztői és üzemeltetői nem állnak kapcsolatban sem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vezetésével, sem az intézményi, illetve kari hallgatói szervezetekkel.

A BMEme-en elhelyezett anyagokért a szerkesztőség nem vállal felelősséget. Bármilyen aggály vagy észrevétel esetén kérünk, használd a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeket. A jogsértő anyagokat a jelzés beérkezésétől számított 24 órán belül eltávolítjuk.

Logikus érzelem

6

Gépelemek I. első házi, válságkezelés, kölcsönablakkal

2

Szoftvertechnológia: Új vizsgakiírás

2

A hét képe

2020. szeptember 7. - szeptember 13.

Minden tárgyamon eddig

0
További postok